Geen standaard, maar maatwerk!

E-Force ICT levert geen standaard websites. Wij leveren voor elke website maatwerk, omdat een standaard website nooit helemaal naar wens is van de klant. 

Bij maatwerk websites heeft u als klant veel meer keuze qua mogelijkheden. Wij hebben bijna alles al een keer gebouwd en kunnen u daarom goed van dienst zijn met al uw wensen. Daarin denken we ook graag mee, aan de hand van uw wensen, naar de mogelijkheden. Niets is ons te gek, we gaan een uitdaging graag aan!

Ook op telefoon en tablet

Evenals de webshops, zijn al onze websites uiteraard ook geschikt voor correcte weergave op mobiel en tablet. Op zich hoeven we niet te vermelden dat onze websites responsive zijn, omdat het voor ons tot de standaarden behoort, maar er zijn nog steeds collega's waarbij dat niet het geval is.

Doordat de website op mobiel en tablet netjes vertoond wordt, is uw bereik ook veel groter. Tegenwoordig wordt het beslissingstraject op de telefoon gemaakt. Mensen zijn onderweg en gaan zoeken naar een product of dienst. Onderweg heb je meestal geen laptop bij de hand dus wordt het gezocht via een telefoon of tablet, daarmee zult u dus al gauw in het vizier van uw toekomstige klanten komen.

Goed gevonden!

Goed gevonden worden in de bekende zoekmachines zoals Google is een must! Ook al is iemand een beetje bekend met uw bedrijf, toch gaan mensen Googlen, omdat de naam niet helemaal bekend is of omdat we net even niet meer precies weten hoe uw bedrijf ook alweer heette. Dan is het een gemiste kans als u niet vertoond wordt binnen de zoekmachines.

Uw website is bij oplevering geoptimaliseerd voor de zoekmachines, maar dit is uiteraard uit te breiden d.m.v. Adwords. Adwords zijn de gesponsorde links bovenaan alle zoekresultaten.

Webdesign

Het ontwerp voor een website moet behalve mooi ook gebruiksvriendelijk zijn. Zo moet het gebruik van de website eigenlijk vanzelf gaan voor de bezoeker. Als de bezoeker moet gaan zoeken waar het een en ander te vinden is op uw site dan kunnen we zeggen dat het ontwerp niet 100% gebruiksvriendelijk is.

Heeft u al een ontwerp voor uw website? Geen probleem, dan maken wij op basis van uw ontwerp de website voor u. Heeft u nog geen ontwerp en zelf nog geen idee hoe uw website eruit moet komen te zien? Ook geen probleem, wij kunnen samen met u een gewenst en passend ontwerp maken voor hetgeen wat u aanbied. Of het nou om diensten gaat of een webshop, op elk gebied hebben wij al ruime ervaring.

Techniek

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste en nieuwste technieken en mogelijkheden, deze zijn dan ook vanzelfsprekend verwerkt in uw website. Hiermee voldoet uw website ten alle tijde aan de laatste standaarden zodat u daar lang plezier van kunt hebben.

We maken daarbij gebruik van het CMS Umbraco, dit CMS wordt maandelijks ge-update. Daarnaast gebruiken we HTML5 en CSS3 in combinatie met jQuery voor de opmaak van de site. We programmeren in Microsoft .NET.

Meer informatie?

Vul hieronder uw e-mailadres in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.