Voor iedereen een webshop!

Tegenwoordig zijn het niet alleen meer de grote bedrijven die een webshop hebben. Iedereen kan een webshop beginnen, al wilt u nu kraaltjes voor armbandjes verkopen of misschien wel telefoons met verschillende product-combinaties? Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om een webshop te beginnen.

Ook bieden wij binnen onze webshops de mogelijkheid om uw klanten te laten sparen. U kunt daarmee zelf aangeven wat uw klanten over een bepaalde bedrag aan tegoed mogen ontvangen in hun account. Bijvoorbeeld: van 0 tot 100 euro mogen klanten 2% van het uitgegeven bedrag als tegoed krijgen en van 100 tot 200 euro 3% etc. U kunt zelf aangeven van welk bedrag tot welk bedrag en het percentage.

Koppeling met pakketbezorger

Als u net een webshop gaat beginnen zult u waarschijnlijk nog niet zoveel bestellingen versturen, maar wanneer dit wel het geval is kunt u ervoor kiezen om een automatische koppeling met bijvoorbeeld Post NL te maken. Daarmee wordt er automatisch een 3S-code aangemaakt waarmee uw klanten hun pakketje kunnen volgen. Ook krijgen uw klanten automatisch een mailtje zodra het pakket door u verstuurd is, daardoor hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Betaalmethoden

De betaalmethoden voor webshops zijn eigenlijk onbeperkt. U kunt deze naar wens toevoegen op uw site, iDeal, Visa- en Mastercard en Mistercash zijn standaard aanwezig. Deze zijn naar behoefte uit te breiden van PayPal tot achteraf betalen met Klarna of Afterpay.

De lay-out binnen de betaalomgeving passen wij standaard aan op basis van uw huisstijl.

Ook op telefoon en tablet

Al onze webshops en websites zijn standaard geschikt voor correcte weergave op mobiele apparaten zoals een telefoon of tablet. Daardoor kunt u ook uw klanten die veel onderweg zijn van dienst zijn met uw webshop. Zij kunnen gemakkelijk door uw webshop bladeren en uw producten bestellen.

Wanneer wij uw webshop bouwen is deze standaard compleet geautomatiseerd. Eventueel met koppeling met uw eigen CRM-pakket, daarmee is het bijvoorbeeld makkelijker om uw voorraad bij te houden, bestellingen controleren, prijzen beheren etc. Maar ook zonder CRM-koppeling is de webshop geheel geautomatiseerd d.m.v. ons eigen ontwikkelde framework.

Binnen ons framework kunt u al het mogelijk aanpassen binnen uw webshop, aanbiedingen toevoegen, producten beheren, categorie├źn aanmaken, kortingscodes toevoegen, etc. Bij de kortingscodes kunt u er ook zelf voor kiezen of deze op de gehele webshop ingewisseld mag worden of dat de korting alleen geldt voor een bepaald merk of product, u heeft dus alle vrijheid in het inrichten van de webshop naar uw eigen wens!

Meer informatie?

Vul hieronder uw e-mailadres in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.