Mobile Control

Inzicht in uw maandelijkse kosten

Altijd inzicht in uw maandelijkse kosten? Met het dashboard van Mobile Control heeft u 1 oogopslag een overzicht van uw maandelijkse totale kosten. Daarnaast ziet u ook direct of er deze maand meer of minder dan het gemiddelde is verbruikt.

Ook ziet u waar deze kosten in zitten, is het data, gesprek, sms of een payservice. Dit kunt u allemaal zien in het dashboard zodra u inlogt. Heeft u meerdere afdelingen binnen uw organisatie? Dan ziet u ook welke afdeling meer is gaan verbruiken. Dit zijn enkele voorbeelden van wat u kunt met het dashboard van Mobile Control.

Gespecificeerd per kostentype

Zoals hierboven al vermeld, kunt u per kostentype zien wat er voor de gekozen maand aan kosten zijn. Deze worden gespecificeerd in 4 groepen; SMS, DATA, Gesprek en Payservice. Binnen deze 4 groepen kunt u zien welke afdelingen of personen kosten hebben gemaakt binnen de gekozen groep en zien wat het is geweest.

Dit wordt allemaal overzichtelijk weergegeven in grafieken en tabellen. Vanuit deze grafieken en tabellen kunt u stapsgewijs verder klikken van organisatie naar afdeling en van afdeling verder naar de eindgebruiker, zo heeft u direct inzicht in wie wat verbruikt.

Zien waar er gebeld is

Direct in het overzicht ziet u een wereldkaart, op deze wereldkaart zijn de landen, waarin gebeld is door uw organisatie, gemarkeerd. Vanuit dit overzicht kun u op een gemarkeerd land klikken om te zien welke personen er in het betreffende land hebben gebeld en wat de kosten daarvan zijn. Daarin kunt u verder klikken op een persoon om een specificatie van de ze gemaakte kosten te bekijken.

Meer informatie?

Vul hieronder uw e-mailadres in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.