Uniek website content management

Een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar website content management is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Veel bedrijven maken gebruik van verschillende busienss softwarepakketten zoals Unit4, AFAS of Account View. Verder zijn software voor de salarisadministratie, een eigen website of webshop en misschien een eigen intranet veel voorkomende zaken. Een belangrijke vraag in dit alles is: Wie krijgt toegang tot welke informatie? Het koppelen van alle data en software kost vaak veel tijd en dus geld. Maar niet voor E-Force ICT! E-Force ICT heeft een ‘Business Framework’ ontwikkeld dat als basisstructuur dient voor al uw automatiseringsvraagstukken. Het is bovendien volledig te beheren met een perfect werkend en gebruiksvriendelijk CMS systeem. Een uniek website content management systeem waarmee u veel meer beheert dan alleen uw website.
Vrijwel geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder (vaak verregaande) automatisering. Doordat zowel de interne automatisering als de externe automatisering veel aan wijzigingen onderhevig zijn, is een goed werkend CMS (content management systeem) onmisbaar.
E-Force is graag uw partner voor een content management systeem, maar wel een systeem dat veel verder gaat dan het aanpassen en beheren van een website...

Bij content management gaat het om verschillende belangrijke zaken. Het CMS moet eenvoudig werken, maatwerk zijn voor úw bedrijf en wensen en toevoegingen moet adequaat worden verwerkt. Voor ons content management gebruiken we Umbraco, wereldwijd bekend als een van de beste open source platformen waar grote en kleine bedrijven prima mee kunnen werken. Ook kunt u bij E-Force ICT terecht voor applicatiespecialisten die elk CMS tot in detail voor u inrichten. Standaard maatwerk noemen we dat bij E-Force ICT!

Voordelen Business framework:

  • 70% tot 80% standaard geïntegreerd. Een webplatform, agendafunctie, beheermodules en ondersteuning van uw sales zijn ‘standaard maatwerk’. Bepaal zelf welke modules u gebruikt
  • Lage investeringskosten
  • Grote bedrijven gingen u voor met een CMS van Umbraco: o.a. grote bedrijven als Peugeot, Heinz en Microsoft
  • Al uw automatisering altijd en overal online toegankelijk via het CMS
  • Alle gewenste modules eenvoudig beheren en zelf bepalen welke rechten en toegang ieder individu heeft.