Revolutionair web content management

Revolutionair web content management en meer....

Web content management is tegenwoordig niet meer weg te denken.
Bij web content management gaat het om verschillende belangrijke zaken. Het content management systeem moet eenvoudig zijn, alle functionaliteiten bevatten waar u behoefte aan heeft en u of een collega moet het zelf eenvoudig kunnen gebruiken en beheren. Het CMS waarmee E-Force ICT werkt is Umbraco. Dit is wereldwijd bekend en erkend als een van de beste open source platformen voor zowel grote als kleine organisaties. Maar dat is niet alles dat E-Force ICT u kan bieden. We leveren ook de applicatie specialisten die u letterlijk overal bij kunnen ondersteunen en bijstaan. We hebben er zelfs een term voor bij E-Force ICT: ‘Standaard maatwerk’!

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van verschillende business softwarepakketten (denk aan Unit4, AFAS of Account View). Verder worden software voor de salarisadministratie, een eigen website of webshop en een eigen intranet veel gebruikt. Wat echter cruciaal is hierbij: Wie heeft toegang tot welke informatie? Het koppelen van alle data en software kost vaak veel tijd en dus geld. Maar E-Force ICT heeft hier een oplossing voor: het speciaal ontwikkelde ‘Business Framework’, dat als basisstructuur dient voor al uw automatiseringsvraagstukken. Het is volledig zelf te beheren met een veilig en gebruiksvriendelijk werkend CMS systeem. Ofwel, web content management in de overtreffende trap dat veel verder gaat dan enkele wijzigingen aanbrengen op uw website.

Vrijwel geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder (vaak verregaande) automatisering. Doordat zowel de interne automatisering als de externe automatisering veel aan wijzigingen onderhevig zijn, is een goed werkend CMS onmisbaar. E-Force ICT is graag uw partner voor een content management systeem, maar ook voor veel meer zaken. 
Ervaar de kracht van E-Force ICT...

Web content management en het Business framework:

  • 70% tot 80% is standaard geïntegreerd. Een webplatform, agendafunctie, beheermodules en ondersteuning van uw sales zijn ‘standaard maatwerk’. Bepaal zelf welke modules u gebruikt
  • Relatief lage investeringskosten
  • Grote bedrijven gingen u voor met een CMS van Umbraco: o.a. grote bedrijven als Peugeot, Heinz en Microsoft 
  • Al uw automatisering altijd en overal online toegankelijk via het CMS
  • Alle gewenste modules eenvoudig beheren en zelf bepalen welke rechten en toegang ieder individu heeft.