Intranet realiseren? E-Force verzorgt het voor u!

Intranet (laten) realiseren? Uw eigen intranet laten bouwen en zelf op eenvoudige en veilige wijze beheren met een goed werkend content management systeem? Als specialist in intranet, maar ook in CMS, maatwerk applicaties en meer, is E-Force ICT de partner die u zoekt... Veel bedrijven hebben tegenwoordig al in meer of mindere mate te maken met uitgebreide automatisering. Business software zoals Account View, AFAS, eigen ontwikkelde software of Unit4, hebben veel gebruikers. Wat moeilijk is, is de vraag hoe je deze software kunt koppelen aan bijvoorbeeld intranet, het CRM-pakket of bijvoorbeeld de salarisadministratie. Uw afdeling Sales, maar ook leveranciers en klanten moeten op ieder moment van de dag over de meest recente en uiteraard correcte informatie beschikken. 
Niet iedereen heeft toegang tot dezelfde content, er moeten verschillende rechten en bevoegdheden worden toegekend en alle informatie moet op veilige wijze worden ‘ontloten’ vanuit de eigen (interne) systemen...

Als u uw intranet of een verbetering van uw bestaande intranet door E-Force ICT laat realiseren, slaat u meerdere vliegen in een klap. Het koppelen van alle data en software op de meest efficiënte en effectieve wijze is voor veel partijen vaak een tijdrovende en daarmee kostbare aangelegenheid. Voor E-Force ICT is het ‘dagelijks werk’. Daar kunt ú van profiteren! Wij zorgen dat alle informatie ‘aan de achterkant’ ook ‘aan de voorkant’ (bijvoorbeeld op uw website of webshop) beschikbaar is. 
Ons revolutionaire en in-huis ontwikkelde ‘Business Framework’ is de oplossing voor al uw automatiseringsvraagstukken. Het bijhouden en beheren van uw intranet, maar ook van uw andere automatisering is voortaan een fluitje van een cent. Uw bedrijf en uw medewerkers presteren aantoonbaar efficiënter! Bijkomstig voordeel is dat de procesoptimalisatie van E-Force ICT voor aanzienlijke besparingen zorgt. Werkprocessen zoals het afwikkelen van storingen, het registreren van uren, de planning en uw salesondersteuning worden duidelijk en aantoonbaar geoptimaliseerd!