Internet marketing advies?

Internet marketing advies is iets dat menig bedrijf goed kan gebruiken. Bovendien zijn er verschillende partijen die zich specialist noemen op dit vlak. E-Force ICT is meer van ‘geen woorden maar daden’, directe oplossingen... We noemen dat ‘Standaard maatwerk’. Dus zoekt u internet marketing advies? Dan hoeft u niet verder te zoeken.
Veel bedrijven hebben tegenwoordig de interne automatisering redelijk op orde, maar hier is nog veel te verbeteren waardoor uw organisatie nóg efficiënter kan werken. Een voorbeeld: Uw voorraadadministratie loopt op rolletjes, de business software van bijvoorbeeld Unit4, AFAS of Account View werkt prettig...

Ook gebruikt u wellicht een CRM pakket, software voor de salarisadministratie en zo zijn er meer voorbeelden te noemen. Intern lijkt er op het gebied van automatisering vaak niet veel aan de hand. Intern, aan de achterkant, lijkt er niet veel aan de hand, maar hoe zit het met de ‘voorkant’? Beschikken de verkopers altijd en overal over de meest actuele informatie? Is de webshop 24/7 up-to-date? Heeft iedereen alleen toegang tot de informatie die hij of zij nodig heeft? Dat verschilt tenslotte per individu? Om alles goed te regelen, dus om de interne automatisering naar buiten te ontsluiten, kost vaak veel tijd en geld. Niet bij E-Force ICT! Wij hebben namelijk een maatwerk applicatie ontwikkeld: het Business framework. Dit dient als basis voor alle automatisering in uw organisatie! Omdat het framework uitgebreid en compleet is ontwikkeld kiest u eenvoudigweg welke modules u nodig heeft. Zeer efficiënt, gebruiksvriendelijke en voor investeringen die u zullen verbazen!