Database applicatie?

Bent u op zoek naar een database applicatie? Dan heeft E-Force ICT de perfecte oplossing voor u. We hebben een database applicatie ontwikkeld, het zogeheten ‘Business framework’, waarmee u meerdere vliegen in een klap slaat. 

Veel bedrijven zijn al behoorlijk geautomatiseerd. En in veel gevallen lijkt alles op orde en goed te werken. Vooral de interne automatisering lijkt vaak prima te werken. Denk aan het bijhouden van de voorraadadministratie, de businesssoftware van partijen als AFAS, Account View of Unit4, de salarisadministratie en het CRM pakket... Maar dit betreft vooral ‘de achterkant’ van uw organisatie. Hoe zit het met het ontsluiten van deze bulk aan informatie naar ‘de voorkant’? Ofwel, hoe zet u de interne automatisering naar buiten open? Daar heeft u een uitstekende database applicatie voor nodig. Tenslotte moeten uw medewerkers, maar ook klanten, dealers of leveranciers allemaal over verschillende en altijd actuele informatie kunnen beschikken. Prijzen die dealers zien op uw website of in de webshop zijn weer anders dan de prijzen die eindgebruikers te zien krijgen. Ook heeft niet iedereen toegang tot dezelfde content. Het intranet is specifiek voor uw medewerkers en daarbij kan de ene werknemer minder rechten en toegang hebben dan een andere. Kortom, er komt heel wat bij kijken om alle data en software op efficiënte en veilige wijze met elkaar te koppelen.
Hier heeft E-Force ICT een op maat werkende database applicaite voor ontwikkeld: het Business framework.

Het Business framework dient als basisstructuur voor al uw automatiseringsvraagstukken. Omdat het reeds is ontwikkeld en volledig is uitgekristalliseerd bespaart u bovendien aanzienlijk op de ontwikkelingskosten die bij andere partijen vaak behoorlijk zijn. Wij noemen dat ‘standaard maatwerk’... Dus zoekt u een database applicatie? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Voordelen database applicatie

  • Vrijwel alle modules zijn standaard geïntegreerd. Dan kunt u denken aan de website of webshop, uw intranet, ondersteuning voor de salesafdeling, beheermodules en nog veel meer. U gebruikt alleen wat u nodig heeft
  • Veel bedrijven gingen u voor. En met succes. U profiteert van hun ervaringen en bent verzekerd van een snelle implementatie en maximale foutenreductie
  • Geringe investering doordat we niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden
  • Volledig veilig en overal online beschikbaar
  • Gebruiksvriendelijk CMS voor volledig beheer en toekennen van (toegangs)rechten voor verschillende partijen.