Intranet laten bouwen?

Wilt u (een nieuw) intranet laten bouwen? Een eigen intranetapplicatie met eenvoudig werkend en zelf te beheren CMS? Als specialist in CMS, intranet en webapplicaties is E-Force ICT graag uw partner!

Vrijwel alle organisaties hebben al in meer of mindere mate te maken met vergaande automatisering. Business software als die van Account View, Unit4, AFAS of eigen ontwikkelde software zijn aan de orde van de dag. Wat vaak lastiger is, is de vraag hoe deze software te koppelen aan uw intranet, aan een CRM-pakket of aan bijvoorbeeld de salarisadministratie. Uw afdeling Sales, maar ook leveranciers en klanten moeten op ieder moment van de dag over de meest recente en uiteraard correcte informatie beschikken. 
Niet iedereen heeft toegang tot dezelfde content, er moeten verschillende rechten en bevoegdheden worden toegekend en alle infomatie moet op veilige wijze worden ‘ontloten’ vanuit de eigen (interne) systemen...

Kiest u ervoor om het intranet door E-Force ICT te laten bouwen, dan bent u ervan verzekerd dat het koppelen van alle data en software op de meest efficiënte en effectieve wijze gebeurt. Waar het voor de meeste partijen vaak een tijdrovende en kostbare aangelegenheid is, heeft E-Force hier haar corebusiness van gemaakt. En daar kunt ú van profiteren! Wij zorgen ervoor dat alle informatie ‘aan de achterkant’ ook ‘aan de voorkant’ (bijvoorbeeld op uw website of webshop) beschikbaar is. 
Ons speciaal ontwikkelde ‘Business Framework’ is de oplossing voor al uw automatiserings vraagstukken. Beheer van het intranet en andere automatisering gaat voortaan reuze eenvoudig.
Uw bedrijf en met name uw medewerkers werkten aantoonbaar efficiënter! Daarbij zorgt onze procesoptimalisatie voor aanzienlijke besparingen. Werkprocessen zoals het afwikkelen van storingen, het registreren van uren, de planning en uw salesondersteuning worden duidelijk geoptimaliseerd!

Enkele voordelen van het Business framework:

  • Diverse modules zijn standaard geïntegreerd. Uw intranet is bij ons ‘standaard maatwerk’, evenals uw webplatform, salesondersteuning, beheermodules en andere onderdelen. U kiest eenvoudig waarvan u gebruik wilt maken
  • Investeringskosten relatief laag doordat het framework reeds is ontwikkeld
  • Intranet en alle andere automatisering online beschikbaar, dus altijd en overal en toegankelijk
  • Aanzienlijke foutenreductie en snelle implementatie
  • Eenvoudig beheer in CMS van alle modules. Zelf aangeven wie welke rechten en toegang heeft.