Intranet CMS?

Intranet met gebruiksvriendelijk CMS? Uw eigen intranet met een CMS waarmee u veilig en eenvoudig uw eigen intranet kunt laten ontwikkelen en nog eenvoudiger kunt beheren? Dan bent u bij E-Force ICT aan het juiste adres.

De meeste organisaties zijn (deels) geautomatiseerd. Maar werkt uw business software (denk aan AFAS, Account View of Unit4) perfect samen met uw salarisadministratie, uw CRM-pakket of uw reeds aanwezige intranet?
Voor uw interne organisatie en ook voor klanten en uw salesmensen is het belangrijk dat alle informatie actueel is. Tegelijkertijd moeten alle verschillende partijen over die informatie kunnen beschikken die (alleen) voor hen relevant is. En hoe zit het met de bevoegdheden? Bij E-Force ICT zijn alle rechten flexibel in te delen en de informatie wordt ontsloten vanuit uw eigen systemen.

Het intranet, is evenals uw overige interne automatisering alleen voor eigen medewerkers beschikbaar, maar grote delen van deze informatie moet uiteindelijk ook ‘aan de voorkant’, beschikbaar zijn. Denk aan uw website of webshop. Het koppelen van alle data en software is voor veel partijen een tijdrovende en kostbare zaak. En dáár maakt E-Force ICT het verschil.
We kunnen uw bedrijf aantoonbaar kwalitatief en efficiënter laten werken. U bespaart direct geld met onze procesoptimalisatie. Werkprocessen zoals de urenregistratie, het afwikkelen van storingen, het inplannen van medewerkers en het ondersteunen van uw Sales worden aanzienlijk verbeterd!
Het door E-Force ICT ontwikkelde ‘Business Framework’ lost al uw automatiseringsvraagstukken op! Het beheren van uw intranet, maar ook uw overige automatisering wordt een fluitje van een cent. Kortom, intranet, CMS en nog veel meer!

Voordelen Business framework:

  • Standaard integratie diverse modules. Een intranet applicatie, maar ook een uitgebreid webplatform, websites, Sales ondersteuning, beheermodules en nog veel meer zijn ‘standaard maatwerk’. U kiest alleen de onderdelen die u gebruikt
  • Intranet, maar ook uw overige automatisering overal online beschikbaar en toegankelijk
  • Verschillende bedrijven gingen u voor met ons business framework. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden dus door het ook voor úw organisatie in te zetten vermindert u de kans op fouten en bent u verzekerd van een snelle implementatietijd
  • Lage investeringskosten
  • Alle gewenste modules eenvoudig te beheren en zelf bepalen wie rechten en toegang heeft (denk aan personeel, klanten, leveranciers etc.).