Intranet applicatie?

Bent u op zoek naar een intranet applicatie? Een CMS systeem waarmee u eenvoudig, gebruiksvriendelijk en volkomen veilig uw eigen intranet kunt laten bouwen? Dan kunt u geen betere intranet partner vinden dan E-Force ICT.

Veel bedrijven zijn weliswaar grotendeels geautomatiseerd, maar werkt uw business software (AFAS, Unit4, Account View of eigen software naadloos samen met uw salarisadministratie, uw CRM-pakket of uw bestaande intranet?
Voor zowel uw interne organisatie, maar ook voor klanten en uw salesafdeling is het belangrijk dat alle informatie altijd actueel is. Tegelijkertijd dient u ervoor te zorgen dat verschillende partijen enkel en alleen over de informatie kunnen beschikken die voor hen relevant is. En vooral, waartoe zíj bevoegd zijn. Alle rechten zijn flexibel in te delen en de informatie wordt ontsloten vanuit uw eigen systemen.
De intranet applicatie, maar ook de rest van uw interne automatisering is alleen voor eigen medewerkers beschikbaar, maar grote delen van deze informatie moet uiteindelijk ook ‘aan de voorkant’, bijvoorbeeld via een website of webshop beschikbaar zijn. Vaak is het koppelen van alle data en software een tijdrovende en vooral kostbare klus. Maar niet bij E-Force ICT... Uw organisatie kan aantoonbaar kwalitatief slimmer en beter werken. Daarbij bespaart u direct geld door onze proces optimalisatie. De werkprocessen zoals urenregistratie, het afwikkelen van storingen, het inplannen van medewerkers en het ondersteunen van uw Sales worden aanzienlijk verbetert!
Wij hebben een ‘Business Framework’ ontwikkeld waarmee u al uw automatiseringsvraagstukken in een keer oplost. Zo wordt het beheren van bijvoorbeeld uw intranet een fluitje van een cent. Dat is nog eens een intranet applicatie.

Enkele voordelen:

  • 70% tot 80% is standaard geïntegreerd. Een intranet applicatie, maar ook een uitgebreid webplatform, websites, Sales ondersteuning, beheermodules en nog veel meer zijn ‘standaard maatwerk’ U kiest alleen de onderdelen die u wenst te gebruiken
  • Het business framework wordt reeds succesvol gebruikt door meerdere organisaties. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden dus door het ook voor úw organisatie in te zetten vermindert u de kans op fouten en bent u verzekerd van een snelle implementatietijd
  • Doordat alles al een keer is ontwikkeld, kunnen we de investeringskosten van dit unieke product bijzonder laag houden
  • Uw intranet, maar ook uw overige automatisering is overal online beschikbaar en toegankelijk
  • Het gebruiksvriendelijke CMS biedt de mogelijkheid om alle gewenste modules eenvoudig te beheren en u bepaalt voor ieder individu wie rechten en toegang heeft (denk aan personeel, klanten, leveranciers etc.).