E-Force ICT, uw Intranet leverancier

Zoekt u een intranet leverancier? Voor intranet, webapplicaties, internetmarketing, CMS systeem en nog veel meer is E-Force ICT het juiste adres. E-Force is dan ook veel meer dan een intranet leverancier. Dat komt vooral door het unieke ‘Business Framework’ dat we hebben ontwikkeld.

Vrijwel alle bedrijven zijn tegenwoordig voor een groot deel geautomatiseerd. De crux zit hem vaak in het samenwerken van de verschillende softwarepakketten. Werkt uw business software (denk aan Unit4, AFAS of Account View) perfect samen met uw CRM pakket, uw huidige intranet of de salarisadministratie?

Voor de interne organisatie, maar ook voor externen zoals klanten, leveranciers of uw salesmensen moet alle belangrijke informatie altijd en up-to-date beschikbaar zijn. Ook is het cruciaal dat de verschillende partijen enkel en alleen over de informatie kunnen beschikken die voor hen is bedoeld. Daarbij gaat het niet alleen over rechten en bevoegdheden, maar ook om hoe u deze inricht en hoe de informatie vanuit de interne automatisering ‘aan de buitenkant’ beschikbaar wordt.
De interne automatisering is alleen voor eigen medewerkers beschikbaar, maar grote delen van deze informatie moet uiteindelijk ook ‘aan de voorkant’, bijvoorbeeld via een website of webshop beschikbaar zijn. In praktijk is het koppelen van alle data en software een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Maar niet bij E-Force ICT. Wij zorgen dat uw organisatie slimmer en beter functioneert. In verschillende opzichten. U bespaart direct geld als direct gevolg van de procesoptimalisatie die E-Force ICT verzorgt. De werkprocessen zoals urenregistratie, het afwikkelen van storingen, het inplannen van medewerkers en het ondersteunen van uw Sales worden aanzienlijk verbetert!
Het unieke ‘Business Framework’ van E-Force ICT lost uw automatiseringsvraagstukken op eenvoudige wijze op. Zo wordt het beheren van bijvoorbeeld uw intranet een fluitje van een cent. En dat mag u toch verwachten van uw intranet leverancier...

Voordelen E-Force als uw intranet leverancier:

  • 70% tot 80% is standaard geïntegreerd. Intranet, maar ook een uitgebreid webplatform, webshops, ondersteuning van sales, beheermodules en meer zijn ‘standaard maatwerk’. U gebruikt enkel onderdelen die u wilt gebruiken
  • Uw intranet, maar ook uw overige automatisering is overal online beschikbaar en toegankelijk
  • Het business framework wordt met succes gebruikt door veel organisaties. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden dus door het ook voor úw organisatie in te zetten vermindert u de kans op fouten en bent u verzekerd van een snelle implementatietijd
  • Alles is al eens ontwikkeld, dus de investeringskosten zijn opvallend gunstig
  • Gebruiksvriendelijk CMS biedt de mogelijkheid om alle modules eenvoudig zelf te beheren en daarbij voor iedere betrokkene te bepalen welke (toegangs- en gebruiks)rechten hij heeft. Denk bijvoorbeeld aan klanten, leveranciers en eigen mensen.