E-Force ICT Business framework

Zoekt u een betrouwbare partner voor een (nieuw) CMS? Dan bent u bij E-Force ICT aan het juiste adres! Bedrijven kunnen vandaag de dag niet meer zonder automatisering. Een goed werkend CMS is met het oog op de interne en externe automatisering niet meer weg te denken. Zeker wanneer u bedenkt dat de content regelmatig verandert. Het is een simpelweg een must om uw website te beheren.

Met het CMS van E-Force ICT, het betrouwbare ‘Umbraco’ beheert u niet alleen uw website, maar vrijwel uw complete automatisering!
Daarbij maakt het geen verschil welke software u allemaal gebruikt. Business software als AFAS of Unit4, maar ook de software voor uw salarisadministratie, een webwinkel of intranet: alles beheert u snel en gebruiksvriendelijk met ons CMS.
E-Force ICT heeft in de markt ervaren dat de koppeling van alle informatie met de verschillende software vaak veel tijd (en dus geld) kost. Daar hebben we een oplossing voor gevonden: een speciaal op maat ontwikkeld ‘Business Framework’ waarmee alle automatiserings-vraagstukken in één keer worden opgelost. Met deze oplossing bepaalt u zelf wie bij welke informatie kan en u beheert dit bovendien met een stabiel en gebruiksvriendelijk werkend CMS!

Bij een goed CMS zijn een aantal zaken belangrijk. Uiteraard moet het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk werken, maar het moet ook naadloos aansluiten bij uw specifieke situatie. Iedere toevoeging of wijziging moet snel, eenvoudig en veilig worden verwerkt. Het CMS pakket waarmee E-Force ICT werkt is van het wereldwijd gebruikte Umbraco. Dit is een open source platform. Bovendien heeft E-Force ICT diverse specialisten in huis die u op gang kunnen helpen en bij de complete inrichting en implementatie betrokken zijn. Zo leveren we altijd maatwerk!

Enkele voordelen:

  • Belangrijke zaken als een agendafunctie, Sales ondersteuning, beheermodules etc. zijn standaard geïntegreerd. Dat geldt zelfs voor 75% van alles! U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik maakt
  • Het business framework wordt, evenals het CMS van Umbraco succesvol gebruikt door meerdere organisaties. Wereldwijd werken zelfs organisaties als Peugeot, Heinz en Microsoft met Umbraco 
  • Relatief lage investeringskosten
  • Automatisering altijd en overal online beschikbaar via het CMS
  • Alle gewenste modules eenvoudig via het CMS beheren en zelf bepalen wie tot welke content toegang heeft.