CMS website

Een CMS voor uw website is tegenwoordig slechts een klein onderdeel van uw geautomatiseerde bedrijf. Naast een website maken steeds meer organisaties gebruik van interne en externe automatisering waarbij een goed werkend CMS onmisbaar is. Met E-Force als uw partner gebruikt u uw CMS niet alleen voor uw website, maar kunt u uw volledige automatisering ‘bedienen’. Op gebruiksvriendelijke wijze, voor relatief weinig kosten en waarbij alle data snel toegankelijk is voor iedereen die u hier rechten toe verleent.

Met de vele softwarepakketten van tegenwoordig, denk aan business software zoals AFAS, maar ook software voor de salarisadministratie, het intranet of de verkoopafdeling lijkt de automatisering soms lastig beheersbaar. Niet iedereen heeft toegang tot alle content en het koppelen van al deze data en software is vaak een intensieve klus. Maar niet voor E-Force ICT! Ons unieke ‘Business Framework’ dient als basisstructuur voor al uw automatisering! En nog belangrijker: Het is volledig en veilig te beheren via ons CMS.

Van een CMS van uw website, maar nu dus ook voor andere toepassingen, mag u verwachten dat het eenvoudig werkt, op maat is geschreven voor úw specifieke situatie en dat u te allen tijde zelf wijzigingen en aanpassingen kunt doen. Met het CMS (van Umbraco: wereldwijd een van de best werkende open source platformen) dat wij u bieden bent u daarvan verzekerd. Onze excellente producten en diensten, gecombineerd met de kennis van onze CMS specialisten, garanderen maatwerk voor ieder bedrijf. Ervaar het zelf.

CMS website, uw voordeel:

  • Zeer veel zaken zijn reeds standaard geïntegreerd. Denk aan een uitgebreid webplatform, agendafunctie, ondersteuning voor uw Sales, beheermodules... Bij E-Force is dit ‘standaard maatwerk’. U kiest simpelweg welke onderdelen u wilt gebruiken.
  • Het ‘frame’ staat er al, dus de investering is laag voor u
  • Meerdere succesvolle organisaties gingen u voor met het Umbraco CMS. Zelfs Microsoft werkt ermee
  • Alle beheer verloopt veilig en online via het CMS. Vanaf iedere locatie!
  • Eenvoudig beheer- en toegangsrechten toekennen aan uw medewerkers.