Beheer website

Beheer website (CMS) eenvoudig met uniek business framework

Vrijwel geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder (vaak verregaande) automatisering. Doordat zowel de interne automatisering als de externe automatisering veel aan wijzigingen onderhevig zijn, is een goed werkend CMS (content management systeem) onmisbaar.
E-Force is graag uw partner voor CMS applicaties. Maar een CMS, waarmee u uw automatisering gebruiksvriendelijk beheert, heeft enkel zin als u er ook daadwerkelijk iets mee kan. En dat gaat veel verder dan ‘even uw website aanpassen’...

Tegenwoordig maken bedrijven gebruik van verschillende softwarepakketten. Denk aan de business software van Unit4, AFAS, Account View of anderen. Verder gebruikt u software voor de salarisadministratie, heeft u ongetwijfeld al een website of webshop en wellicht zelfs een gesloten intranet. Een belangrijke vraag in dit alles is: Wie krijgt toegang tot welke informatie? Het koppelen van alle data en software is vaak een tijdrovende en kostbare klus. Maar niet bij E-Force! Wij hebben een ‘Business Framework’ ontwikkeld dat als basisstructuur dient voor al uw automatiseringsvraagstukken. Het is bovendien volledig te beheren met een perfect werkend en gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Bij een CMS applicatie gaat het om een aantal belangrijke zaken. Uw CMS applicatie moet eenvoudig werken, op maat zijn geschreven voor uw situatie en aanpassingen of toevoegingen moet adequaat worden verwerkt. Voor onze CMS applicaties gebruiken we Umbraco, wereldwijd bekend als een van de beste open source platformen waar grote en kleine bedrijven prima mee kunnen werken. Daarbij heeft E-Force diverse applicatie specialisten in huis die elke CMS optimaal kunnen inrichten voor iedere gewenste applicatie. Altijd maatwerk dus!

Enkele voordelen op een rijtje:

  • 70% tot 80% is standaard geïntegreerd. Zaken als een uitgebreid webplatform, agendafunctie, sales ondersteuning en beheermodules zijn ‘standaard maatwerk’. U kiest alleen de onderdelen die u wilt gebruiken.
  • Het business framework wordt, evenals het CMS van Umbraco succesvol gebruikt door meerdere organisaties. Wereldwijd werken zelfs organisaties als Peugeot, Heinz en Microsoft met Umbraco. 
  • Doordat alles al een keer is ontwikkeld, zijn de investeringskosten relatief laag te houden.
  • Via het CMS is al uw automatisering altijd en overal online toegankelijk.
  • Het gebruiksvriendelijke CMS biedt de mogelijkheid om alle gewenste modules eenvoudig te beheren en u bepaalt voor ieder individu welke rechten en toegang hij of zij heeft.