Applicaties

Voor een goed werkend en betaalbare CMS applicatie kunt u bij heel wat partijen terecht. Maar een echte specialist, met aantoonbare resultaten op het gebied van automatiseringsoplossingen en CMS applicaties zijn schaars. Zeker wanneer deze ook goed betaalbaar is. Met de huidige ontwikkelingen bij de interne en externe automatisering is een goed werkende CMS applicatie tegenwoordig onmisbaar. E-Force ICT biedt u een unieke oplossing. Een oplossing waarmee u snel, eenvoudig en op veilige wijze alle gewenste content van uw organisatie op ieder moment kunt aanpassen. Met de CMS applicatie van Umbraco, een open source platform, beheert u uw complete automatisering, dus niet alleen uw website of webshop.
Alle mogelijke (business) software is aan te passen! Het maakt daarbij niet uit of u bijvoorbeeld Account View, Unit4 of AFAS gebruikt. Ook alle andere software, bijvoorbeeld voor de salarissen, de Sales afdeling, uw webshop of het intranet is eenvoudig te beheren via onze unieke CMS applicatie.
De koppeling van data en software is in praktijk vaak een tijdrovende klus waar veel kosten mee gemoeid zijn. E-Force ICT heeft hiervoor een ‘Business Framework’ ontwikkeld waarmee alle automatiseringsvraagstukken worden opgelost. Hierbij bepaalt u zelf of iemand die u hiertoe heeft bevoegd wie welke informatie wanneer kan gebruiken en wijzigen. De CMS applicatie werkt stabiel, gebruiksvriendelijk en is bovendien goed betaalbaar omdat het ‘frame’ er al staat.

De CMS applicaite van E-Force ICT sluit altijd aan bij iedere situatie. Ongeacht de gebruikte software pakketten. Bovendien hebben we het zeer gebruiksvriendelijke gehouden zodat in principe iedereen ermee kan werken. Snel even wijzigingen doorvoeren, veilig uw data beheren, het is altijd (en door de online versie overal) een fluitje van een cent. Mocht u hulp nodig hebben bij het gebruik of de implementatie, dan kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op de specialisten van E-Force ICT. Zij staan u graag bij met raad en daad en begeleiden sowieso het proces vanaf de start. Nieuwsgierig naar het maatwerk van E-Force ICT? Neem gerust eens vrijblijvend contact op!

De voordelen van CMS en het Business Framework:

  • Het business framework wordt, evenals het CMS van Umbraco succesvol gebruikt door meerdere organisaties. Wereldwijd werken zelfs organisaties als Peugeot, Heinz en Microsoft met Umbraco 
  • Belangrijke zaken als een agendafunctie, Sales ondersteuning, beheermodules etc. zijn standaard geïntegreerd. Dat geldt zelfs voor 75%! U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik maakt
  • De investeringskosten zijn laag doordat de basis er al staat
  • Op iedere gewenste werkplek toegang tot uw automatisering via de CMS applicatie
  • Zelf bepalen wie toegang heeft tot de gewenste modules en eenvoudig beheren via CMS.