Business Framework

Als vast onderdeel bij alle diensten die we opleveren gebruiken we het "Business Framework". Dit Business Framework is een unieke dienst die ontwikkeld is door E-Force ICT. Het komt er kort gezegd op neer dat het een maatwerk systeem is waar uw bestaande automatisering en uw website samen komen.

Op het gebied van automatisering hebben veel bedrijven intern de zaakjes prima op orde. De voorraad wordt goed bijgehouden, de business software van AFAS, Unit4 of bijvoorbeeld AccountView draait goed, een prima CRM pakket, salarisadministratie, alles werkt naar behoren...

Kortom, ‘aan de achterkant’ staat alles als een huis. Maar hoe zet je de interne automatisering naar buiten toe open? Hoe zorg je dat Sales altijd over de juiste en actuele informatie beschikt? Dat dealers wél prijzen zien in de webshop en consumenten niet? Wie heeft toegang tot welke informatie?

In de praktijk is het koppelen van alle data en software een tijdrovende en daarmee vaak kostbare klus. Hier heeft E-Force ICT een unieke oplossing voor gevonden.

Met een ‘Business Framework’ dat als basisstructuur dient voor al uw automatiseringsvraagstukken slaan we (en u!) meerdere vliegen in een klap! Standaard maatwerk noemen we dat...

 

E-Force Business Framework